İlgili Alt Kategoriler
Eğitimciler
Dr Oya Köseoğlu, Bornova Zeytincilik Araştırma Enstitüsü
Doç Dr Pelin Günç Ergönül, MCBÜ Gıda Mühendisliği Bölüm Öğretim Üyesi
Eğitim ücreti: Kişi başı 175 TL (öğle yemeği dahil)
Eğitim tarihi: 25 Nisan 2019 Perşembe
Son Başvuru tarihi: 15 Nisan 2019 Pazartesi
09.30-09.45: Eğitim açılış konuşması
Prof Dr Neriman Bağdatlıoğlu
MCBU Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı
09.45-10.30: Zeytinyağı Tanımı, Sınıflandırılması ve
Kaliteyi Etkileyen Faktörler
Doç Dr Pelin Günç Ergönül
10.30-11.00: Zeytinyağı Üretim Basamaklarının
Duyusal Özelliklere Etkisi
Zeytinyağı Duyusal Tadım Metodu
Dr. Oya Köseoğlu
11.00-11.15: ARA
11.15-12.00: Zeytinyağı Tadımı
Dr. Oya Köseoğlu
12.00-13.30: Öğle Yemeği
13.30-14.00: Zeytinyağının Pozitif ve Negatif
Özelliklerinin Tanıtılması
Dr. Oya KÖSEOĞLU
14.00-16.00: Zeytinyağı Tadımı
Dr. Oya Köseoğlu
16.00-16.30: Katılım belgelerinin takdimi
İletişim Bilgileri
Dr Zeynep Aksoylu Özbek
0 536 5461737
Doç Dr Pelin Günç Ergönül
0 532 7087039
%100 GÜVENLİ ALIŞVERİŞ
Tüm alışverişlerinizde güvenle ödeme sağlayabilirsiniz.
%100 ORİJİNAL ÜRÜNLER
Tüm organik ürünlerimiz sertifikalıdır.
KREDİ KARTIYLA ÖDEME
Tüm alışverişlerinizde kredi kartınızla ödeme yapabilirsiniz.
7X24 BİZE ULAŞIN
Uzman E-Ticaret personelimize her zaman ulaşabilirsiniz.
Alışveriş deneyiminizi iyileştirmek için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanıyoruz.
Detaylı bilgiye Aydınlatma Metni sayfamızdan erişebilirsiniz.